keskiviikko 17. helmikuuta 2010

"Näin minä vihellän matkallani"

Eilen oli ravitsemustietouden koe, meni ihan kivasti, vaikka oisin pystynyt parempaan jos hieman enemmän oisin panostanut. Ja pääsin kokkiluokalle! Oon niin onnellinen!! Ensviikko on lomaa ja sen jälkeen 1.3. alkaa kokkiopinnot ja meillä on ryhmäytymispäivä, sillä porukkaa tulee uudelle luokalle rinnakkaisryhmästä, niin tullaan tutuiksi toistemme kanssa. Sitten 19.3. (mun synttäripäivänä;) mennään Gastro-messuille! Odotan innolla!! :)

Nää kaks päivää on mennyt armottomassa väsymyksessä. Aamulla tuntuu, että on pirteä, mutta kotiin kun pääsee niin olo on kun oisin kävellyt 20km suossa. Silmät painaa ja valmiina nukahtamaan. Ja vaikka eilenkin oli tosi hyvä päivä, niin illemmalla jostain mielensyvyyksistä nousee kummallinen otus ja saa mut joksikin aikaa ihan pois itsestäni, tiuskimaan toisille ihan turhasta ja ajattelemaan vääristyneesti. En tiedä, pitäiskö sitä vaa kylmästi syyttää jotain hormoonitoimintaa vai mitä ihmettä. 
Yksi asia mikä pisti kiehuttamaan, koski exääni. Tai lähinnä sitä, että hän teki yksin vajaa puolisen vuotta sitten päätöksen, ettei meidän suhde toimi ja hän toimitti asiansa puhelimitse, sillä asuu toisessa kaupungissa ja tavaroitahan sinne sitten jäi. Nyt olen tän koko ajan odottanut ja ollut kärsivällinen, sillä hän lupasi toimittaa tavarani postitse mahdollisimman pian. Pistää vaan ihmettelemään, että miten se voi olla niin vaikeeta, ajattelee vaikka sitä, että hän vie jonkun uuden naisen kämpilleen ja tadaa, jostain kurkkaa vaaleanpunainen hammasharjani sekä muutama söpö vaatekappale... :D Aika kylmäksi varmaan jättäis siinä kohtaa. :D Noh, huomenna kuulemma pistää kamat postiin, mutta en uskalla täysin luottaa, että näin tapahtuu.....

Joopa. Aikamoista tunteiden sekamelskaa on ilmassa. Toisaalta sitä haluais vaan heittäytyä tunteiden vietäväksi, mutta jokin pieni ääni sisälläni sanoo, ettei kannata. Ja kun ei voi olla täysin varma toisesta osapuolesta. Eikä olla edes kauaa tunnettu ja pisteenä i:n päälle peikko nimeltä välimatka. Joo, tiedän, ajattelen taas liikaa ja se vaikeuttaa elämääni. Been there, done that. Pitäis vaan relata ja antaa virran viedä mukanaan ja katsoa mitä se tuo tullessaan!! 
Muutenkin stressaan joistakin asioista ja yleensä aivan turhaan.


Pohdin tässä, että on jännää, miten muiden elämät kiinnostavat ihmisiä monesti enemmän kuin heidän omansa. Olen huomannut, miten huisin mielenkiintoista on puida kuka teki mitä ja kenen kanssa ja miksi. Itsekin nuorempana olen moiseen sortunut ja rohkenen sen myöntää. 
Tämä on ikuisuuskysymys, näin on aina tehty ja näin tullaan varmaan aina tekemään. Pahinta tässä asiassa vain on se, ettei asianomaisilta yleensä kysytä mitään, tehdään omia oletuksia ja johtopäätöksiä ja pahimmassa tapauksessa (suurimmassa osassa tapauksista) näitä tarkistamattomia asioita levitetään mielipuolisesti, esim. koulussa tai kylällä muuten vain. Vielä pelottavinta on huomata, että tähän sortuu AIKUISET ihmiset ja yleensä naiset. Naiset, niin ihania?, mutta ah, niin vaikeita ja kieroja. Tästä ehkä johtuu, että kaveripiiriini kuuluu enemmän miehiä, kuin naisia. 
Noh, kai tämä ilmiö, kertoo vain siitä, ettei itse ole hetkeen katsonut peiliin, löytääksen sieltä epätäydellisen ihmishahmon sekä elämän sisällöttömyydestä.Varmaan myös pelko siitä, että omat virheet ja tekemiset nousevat puheenaiheiksi. Ihminen kuitenkin on sosiaalinen eläin, joka pitää yhteenkuuluvuuden tunnetta tärkeänä. Ei halua joutua syrjityksi. Silti juoruilla ja muilla juuri aiheutetaan ehkä juorujen kohteen syrjäytyminen, masennus ja ahdistustilat. Ja vain sen vuoksi, että olemme pohjimmiltamme itsekkäitä ja haluamme ennen kaikkea pelastaa oman nahkamme.
Kytätään mitä ne muut ovatkaan saaneet aikaan ja vielä koemme olevamme ylemmällä kuin muut ja kehtaamme, omat teot ja virheet unohtaen, arvostella toisten tekemisiä. 
Varsinkin viikonloppuisin on varmasti hyvin mukavaa (kun ei ole omassa porukassa niin hauskaa), että voi katsella kun joku muu jengi pitää hauskaa, tanssii ja kaulailee toisiaan.. Hui, hitto nehän on varmaa lesboja ja homoja ja pitää jatkoilla kauheat orgiat!

Yeah right.

Mukavaa päivän jatkoa kaikille!! :)


 "<-3"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...