lauantai 27. helmikuuta 2010

Aivan mahtista!
Torstaina tosiaan illan vietin kaverin luona. Katottiin The Informant. Iha loistokas pätkä oli.. Erikoinen, mutta mainio. Matt Damon ei kyllä yhtään näyttänyt iteltään. Huumori kyllä oli iha omaa laatuaan ja hörötettiin kaverin kanssa aikalailla. :D Muuten perushengailua. Oli tosi kiva nähä pitkästä aikaa! :)

Noh, sitten tuli perjantai!
Tiedossa oli kaksi haastattelua: toinen varsinaiseen työhön ja toinen vapaaehtoistyöntekijäksi.
Ja TADAAA!
Sain molemmat paikat! Vähänkös olen hyvä!! :))
Aivan loistokas fiilis jäi ja porukka Turun keskustassa katso mua kuin vähäjärkistä, kävellessäni kaduilla, hymyillen ehkä maailman kauneinta hymyäni, mikä multa vain ikinä irtoaa. Mut sitähän se on, ne on vaa kateellisia, kun eivät osaa nauttia elämästä ja kävelevät harmaat hunnut kasvoillaan. Yleensäkin kävellessäni hymyilen (paitsi jos oikeesti varpaita kiristää), vaikka vain vittuillakseni ja antaakseni kanssakulkijoille ajateltavaksi, että miks eivät itse hymyile. En toki ikinä saa tietää, saanko heidät ajattelemaan, mutta leikittelen tällaisilla asioilla mielessäni. Muutenkin nykypäivänä ollaan niin hirveen käpertyneitä omiin ongelmiin, että unohdetaan kaikki muu. Mikään ei tunnu olevan kohdallaa, vaikka puitteet iloisuuteen olisi olemassa.
Noh, mene ja tiedä. Itse koen kevyemmäksi elämäntavaksi, koittaa nauttia pienistä jutuista, vaikka toki se massiivisen vitutuskohtauksen aikana saattaa minultakin vahingossa unohtua.
Excuse me for that, I am only a human(oid).

Ensi viikonloppuna sitten tiedossa pe-la koulutusta vapaaehtoistyöhön. Odotan jo innolla!
Ja kuulemma pitäisi erääseen porukkaan liittyä lauantain koulutuspäivän jälkeen nestetankkauksen muodossa. Taidan vastata kutsuun myöntävästi ja katsoa mitä se tuo tullessaan. ;)
Aivan kummallista, että jo viikkoa etukäteen tiedossa suunnitelmia ja tekemistä. Tuntuu tosi hyvältä!

Now I have a good grip of life.

ps. Kun talitintti laulaa, kevät on tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...