tiistai 12. lokakuuta 2010

Karppaajan mureke

En ennen ole tehnyt murekemassaa ilman korppujauhoja. Päätinpä siis kokeilla mitä siitä tulee!

Karppaajan mureke:

jauhelihaa (en varma grammamäärästä mut 400-500g)
sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 munaa
philadelphia tuorejuustoa
metwurstia (aka metukkaa)
suola, pippuri, timjami

lisukkeeksi kasviksia

Riko munat kulhoon. Sekoita joukkoon tuorejuusto, sipuli ja valkosipulin kynnet pilkottuna sekä metukka pienennettynä. Viimeisenä sekoita joukkoon jauheliha ja mausteet. Tee massasta tasainen, jota on hyvä muovata. Asettele hyvännäköiseksi kasaksi voideltuun uunivuokaan.
Ympäröi kasviksilla, joihin laitat nokareet voita.
200 astetta ja 45min vaati minun mureke. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...