lauantai 13. helmikuuta 2010

i had some dreams, they were clouds in my coffee...

Ihana armoitettu viikonloppu! 

Lauantai-ilta, tietokone ja irtokarkkipussi, mitä muuta sitä voisi kaivata, kun edellinen ilta on vietetty tukevasti kahden Spumante-pullon ja muutaman bissen siivittämänä! :P Eilinen päivä siis meni aluks ihan päin peetä. Oli tosi tylsääntynyt olo, kunnes mua pyydettiin Lietoon bileisiin. Pari kaveria oli tullut Jyväskylästä tapaamaan meitä vanhoja tuttuja. Ensin olin aika kahden vaiheilla et lähenkö vai jäänkö kotiin nyhväämään ja tulin tulokseen, että on tässä jo nyhvätty, mennään kun kerranki mahdollisuus!! Paras päätös PIIIIIITKÄÄN aikaan! Tutustuin yhteen pariskuntaankin ja se tyttö oli hurjan mukava ja heti juttu luisti. Ehkä tulen jatkossakin tapaan häntä, toivottavasti! Uudet tuttavuudet ovat aina tervetulleita elämääni. Tietysti jos kemiat kohtaavat! ;)  
Muuten ilta meni pääosin paskanjauhantaan ja karaokelaulantaan. Aivan mahtavaa egobuustausta saada kehuja omasta äänestä ja tyylistä. Rakastan laulaa, teen sen sydämellä ja nautin hurjasti aplodeista ja vilpittömistä kehuista! Kukapa ei? :o

Niin ja tokihan sitä piti puhelimessa lätistä, en tiedä ajallisesti kuinka kauan, mutta tuntu ettei juttu lopu ikinä, kun yhden vallan ihastuttavan ihmisen kanssa pääsi höpinöihin. 
Olen pakahtua vieläkin. 
Typerä hymy naamalla istun täällä ja kirjoitan tätä, välillä ajatus katkeaa ja tähänkin asti kirjoittaminen kestänyt jo 20 minuuttia. Taidan olla höpsähtänyt, pahemmin kuin uskallan edes myöntää. <3 :))

Mutta eipä tullut darraa ei! Semisti väsynyt ja kuume nousi. Tokihan sitä piti puhelimessa ulkona pakkasessa lätistä, ilman takkia. "Ei täällä kylmä ole." Sisään ku pääsin niin vähän ihmettelin miks puhelinkäsi ei toimi kunnolla ja on aivan kirkkaan punainen. :D Kuohari toimi.
Nyt nautin siis irtokarkeista ja datailusta. Höpötellen tän ihastuttavan ihmisen kanssa myös. ^-^

Yhtä nautinnollista ja rentouttavaa lauantai-iltaa myös teille! 


 
parhaita nuo sinipinkitcolapullot ja ei näy vadelma-salmiakkikallot. noista mä tykkään. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...