torstai 11. helmikuuta 2010

"Tästä kaikesta saa helposti kyllikseen: minne katsonkin, aina punaista nään"

Miks pitää olla tälläsiä päiviä?

Eilen oli tosiaan vapaapäivä. Kaikki alkoi hyvin, aurinko paistoi ja oli hyvä fiilis ja kerrankin tuntui, että unetkin olivat tehneet tehtävänä. Kunnes. Tuli luokseni peikko nimeltänsä Ahdistus. Mieleen tulvi vain negatiivisia ajatuksia elämästä ja koko elämäntilanteestani, joka ahdistaa aivan silmittömästi. Haluan töitä ja sitä kautta sitte pääsis muuttamaan omilleen, taas, vihdoin! Ehkäpä joku kohtalo tai karma tai onnetar mua suosii ja huomaa vaivannäköni noita tavoitteita kohti. Ehkäpä. Mutta niin vaan siinä sitten kävi, että päänsärkyhän siitä kaikesta itkusta ja kaverille avautumisesta tuli.  
Kiukuttelin, jopa ihmiselle, joka sen vähiten ansaitsi, jos luet tän, pyydän vielä kerran anteeksi R.<3
Kyllähän siinä vähitellen iltaa kohti piristyi ja toki tuli valvottua, kun koukkuunnuin Danielle Steelin kirjaan Peilikuva.

Tänä aamuna uni olisi maittanut ja myöhästyin sen puol tuntia. Ei siinä mitään, mutta pukkariin päästessäni tajuan, että ne kopin avaimet jäi toiseen laukkuun. "VIT**!!" Ryntäsin opetuskeittiöön ja purskahdin kaikessa turhautuneisuudessani hillittömään itkuun ja sopersin opettajalle, että mun avaimet on kotona ja en taho et tää uus lukkokin hajotetaan ja opettaja katto sen näkösenä, että nyt toi muija on seonnu lopullisesti. :D Nyt lähinnä naurattaa koko episodi, mutta v*tutti sen verran rankasti. Kiitos Liinelle, joka mua käytti hakemassa ne avaimet!! :)
Päästiin kuin päästiin vihdoin ASIAAN eli broileriin ja sen käsittelyyn. Leikkelimme siitä siipipalat, joista tuli wingsejä chilillä ja muilla mausteilla. Oli tosi hyviä! Koipipalat ja reisipalat, niitä käytettiin unkarilaiseen paprika-broiler-pataan sekä kukkoa viinissä että broileri a'la Marengo annoksiin. Ja rintafileistä tuli BBQ-broileria ( NAM! ) sekä Kievinkanaa, jonka minä ja parini valmistimme. Jälkkäriksi oli omenapiirakkaa sekä päärynäpiirakkaa itsetehdyn vaniljajäätelön ja raparperihillokkeen kera. Ei oo ainakaan nälkä enää!! :D

Oli kyllä hermoja raastava päivä muuten. Porukka oli ihan villinä ja huh. Välillä tuntu et pää räjähtää, mut hillitsin itseni. Lopullisesti hermot olivat koetuksella, kun myyntiin meneviin ylijääneisiin ruokiin piti tulostaa hintalaput ja rakas, ah niiiiiiin rakas (lue: paska.) tietokone ja se tulostinhärveli eivät suostuneet yhteistyöhön. Onneksi toisessa opetuskeittiössä oli ja saimme tehtyä laput. Että voi olla joskus vaikeaa :D ! 

Toivottavasti huomenna olis jo parempi päivä!

Nyt asiaan: KUVIA, jotka lupasin broilerin käsittelystä ;) Enjoy!


  
kokonainen broileri



broileri parka ilman rintafileitä, siipiä sekä koipia


  
porukka työn touhussa



Kievin kana ennen paistoa



Kievin kanat paistumassa (tuon jälkeen kävivät vielä uunissa)


 


tomaattikastike ennen soseutusta


Annoskuvan saatte tänään myöhemmin kun saan sen puhelimesta koneelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...