sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Aggre.

Kyllä nyt sitte on kaiken huippu tullut vastaan. Mukava herätä 01.20 kesken unien tekstiviestiin, joka sisällöltään on asiatonta ja loukkaavaa. Lähettäjä: exä. Nice. Tosin joku on sen hänen puolestaan kirjoittanut.
Pohdin tässä vain, että hän jätti minut 5kk sitten, hän piti miun tavaroita siellä 5kk. Nyt perjantaina oli paketti saapunut linkka-asemalle. En ole häneen muuten yhteyttä pitänyt, kuin välillä kysynyt millon lähettää mun tavarat. Humalalla tietysti osuutta asiaan, mutta en koe sen riittävän syyksi lähettää viesti, jossa minut haukutaan ja käsketään jättää exäni rauhaan. Voisinko enempää rauhaan edes jättää. Millä perustein hän on katkera erosta, josta hän yksin päätti? :D Tää alkaa olla jo surkuhupaisaa. Ja tokihan, en hänen tasolleen alennu, vaikka vastauksiakin ois kiva tuohon käytökseen saada.

Mutta juu. Ollu muuten ihan tosi mukava viikonloppu!! :) Eilinen iltapäivä/ilta vierähti kivasti kummipojan 6kk kahvituksilla! Oli poika taas kasvanut hirmuisesti ja kyllä se vaan niin mainio tapaus on. rakas<3
Tänään käytiin isovanhempien luona. Sai kuulla kaikkea mielenkiintoista mamman lapsuudesta ja siitä, kun isomammani 12-vuotiaana meni Potkinin hoviin piikatytöksi.
Oon nyt niin täynnä aggrea ton viimeöisen jäljiltä, että ajatuksetkaan ei kulje oikein. Menen paistamaan lettuja <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...