keskiviikko 10. helmikuuta 2010

It's such a perfect day!

Hmm.
Tänään (siis eilen tiistaina) on ollut aika jännä päivä. Fiilikset ollu kaikkea ärsytyksestä ihastukseen.
Koulussa ei tosiaan ollut kun kaksi tuntia ja nekin periaatteessa turhaan kävin istumassa. Käänsin reseptiä kun muut väänsivät kokeen parissa. Onhan mulla siitä jo kiitettävä, ettei sitä pahemmi voi korottaakaan. ;)
Oli ihan kivan pirtsakka ilma kävellä. Vähän aurinkokin venytteli säteitään kohti maanpintaa!
Näin myös ystävän, jonka olen nähnyt viimeksi ennen joulua. Härregyy, mihin nää päivät, viikot, kuukaudet oikein juoksee? Mutta oli erittäin ihana nähdä kasvotusten pitkästä aikaa. :)

Yhä enemmän olen kiinnittänyt huomiota siihen, miten erilaiseksi itseni koen toisten seurassa. Ajatusmaailmani on aivan päin vastainen ja koen olevani valovuosien päässä heistä. Olen kiinnostunut aivan eriasioista ja kaipaan syvällisiä keskusteluja aiheista, jotka ovat ajankohtaisia ja kiinnostavia sekä muuten vain avautumista. Sitä maailmanparantamista! 
Eikä tätä tunnetta ainakaan helpota eräät ihmiset, jotka tuntuvat henkisesti jääneen yläasteikään ja juttuihin jumiin. Please, grow up. 
En toki väitä, etteikö itsellänikin jutut vielä löisi vähän yli, kun villiinnyn jostain asioista. ;P Nobody's perfect!

Ärsyttää myös ihmisten turhanpäiväinen valitus arkipäivän asioista. Tekisi mieli huutaa, että heräisivät todellisuuteen ja kattoisivat peiliin. Yleensähän ne asiat, jotka ovat vaikeita, ylivoimaisia jne. toteuttaa, on valittajan itsensä korjattavissa. 
C'mon, jätä suosiolla tekemättä tai ota ittees niskasta ja tee se mikä pitää, mutta älä valita miten et taas jaksa mitään, kun oli niin kamalan uuvuttavaa ja muut komppaa mukana "voi sinua lässyn lää".  
Mikään ei oo yhtään sen vaikeampaa, kun siitä itse tekee.
Kiitos! 


Huomenna (tänään keskiviikkona) on vapaapäivä ja torstaina pääsee taas keittiöpuuhiin! 
Kameran aion ottaa mukaani, niin saatte ihastella kuinka silvomme kokonaisen broilerin osiin, joista teemme herkullisia ruokia. Lupaan ottaa mahdollisimman yksityiskohtaisen kuvasarjan. :)
Nam.<3

2 kommenttia:

  1. Jee! Herkkukuvia odotellessa :)

    Toivottavasti mä en lukeudu niihin henkisesti ya-ikäisiin, joita kirosit :D

    VastaaPoista
  2. No et kyllä lukeudu! Oot kaukana niistä! :D <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...