Koristekurssin innoittama aloin taas kasvattaa koristevarastoa. (ruusujen teko ohje Ewelyn's cakeheaven- blogissa)
Samana iltana kurssin jälkeen kokeilin heti ruusun tekoa vaahtokarkin makuisesta kaulintamassasta.
Tänään koitin uudestaan.
Ensin marsipaanista,
sitten vaahtokarkin makuisesta kaulintamassasta. Mielestäni kauneimman näköinen.
Jonkinlaista kehitystä tapahtunut? =)
Vihdoinkin sain kiinni juonesta!
Jopas on söpöjä ruusuja :) , kurssi kannatti?!
VastaaPoistaKivaa päivän jatkoa tv äippä
Noihan on upeita!!
VastaaPoistaMulla ruusujen onnistuminen on niiiiiin paljon kiinni siitä massasta. Joskus marsipaanista ei tule yhtikäsmitään, jolloin siihen kannattaa sekoittaa joukkoon vähintään kolmasosa sokerimassaa. Mutta on kyllä tosiaan niin tuuripeliä..Ihan tuoreesta marsipaanista en ainakaan itse tykkää, kun veltostuu niin helposti.
Hienoja ruusujahän nämä ovat. Itselläni on myös ollut vaikeuksia ruusujen kanssa, mutta nyt olen pikkuhiljaa oppinut saamaan ihan tunnistettavia yksilöitä aikaiseksi. Marsipaani on tosiaan vähän lötköä ja toisaalta sokerimassa kuivuu turhankin herkästi eli tuo sekoitus lienee parasta.
VastaaPoistaKiva kun kävit blogissani vierailulla. Olen joskus eksynyt tänne ennenkin... varmaankin SLY-blogin kautta. Samalla huomasin, että harrastat myös valokuvausta. Itsekin osallistun nykyään toisen blogini kanssa noihin valokuvaushaasteisiin... kivaa puuhaa :)