tiistai 18. tammikuuta 2011

Jälleen kerran arvon lukijat, Macaron

Jäin jumiin tuohon macaron-yritelmään. Ja koska ystäväni toivoi, että yrittäisin näitä, jotta saisivat maistaa kun tulevat kylään, päätin vielä kerran yrittää.
Kolusin Leivonta-foorumia ja sieltä eksyin Safkaseireenin blogiin. Hänellä on aivan mahdottoman uskomaton Macaron tietopläjäys, katso klikkaamalla tätä. Päätin siis käyttää häneltä ranskalaista perusohjetta, reseptiin klikkaa tästä. Käytin pinkkiä pastaväriä ja muutaman tipan minttuaromia. Täytteeksi suklaaganachea (tai ainakin sitä se yrittää sitä olla!). Seisotin ekaa pellillistä 15min ja toista sen aikaa kunnes pistin ekat uuniin siiheen asti, että tulivat pois uunista.
Uskoni itseeni ja macaron-leivoksiini oli noussut uusiin sfääreihin, tuon tietopaketin myötä. Odotukseni olivat korkealla.

JA ONNISTUIN! Tein sen! Löytyy jalka ja muoto ja koostumus! <3



 Ja maistui kyllä, kummipoika ois syöny niitä vaikka kuinka monta. Ihanasti toimi mintun ja suklaan yhdistelmä, juuri niin kuin halusin! :) Mahtavaa!

4 kommenttia:

  1. pääsispäs maistelemsan...

    VastaaPoista
  2. Voi kun osaisin itsekin! Noita tarjoilis ihan mielellään ystäville :)

    VastaaPoista
  3. Oli kyllä oikein maistuvia ja nättejä :) Vielä kun itse uskaltautuisi kokeilemaan.

    Teiltä löytyy tahmaisia macaron-palasia varmaan vielä viikonkin päästä, Topi tais niitä tiputella mennessään sen verran paljon :D Pojan naamakin oli ihan tahmea, kun päästiin kotiin. Hyviä oli!

    VastaaPoista
  4. Upeilta näyttävät, mukavaa että onnistui!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...