tiistai 2. maaliskuuta 2010

Cooking for life.

Elikä tänään päästiin pitkästä aikaa keittiöön hääräämään. Ihan mielenkiintosta välillä kun 21 ihmistä säheltää.. Meinas palaa kiinni, kun pienessä välissä kaasuhellojen edessä (johon koitin kovasti oman homman ääreen päästä) on ihan vaan muutama ihminen liikaa.. :D Mut hyvin selvittiin ja sapuskat oli mitä herkullisimpia. Valitan ettei annoskuvia juuri nyt löydy muista pääruoista, kuin oman ryhmäni tekemästä.
Aiheena siis porsaan ulkofilee, tuttavallisemmin puf. Meidän menu: yrttivoilla täytetty porsaanulkofilerulla, calvados-kastike, paistetut perunat sekä haudutettua punajuurta ja jälkiruoaksi macaronet villinvärisellä täytteellä sekä crème brûlée.

yrttivoilla täytetty porsaanulkofilerulla, calvados-kastike, paistetut perunat sekä haudutettua punajuurta

 
macaronet, villin värisellä täytteellä

 
crème brûléet ennen paahtamista

 crème brûleet paahdettuna

 
hedelmillä ja kermavaahdolla täytetty suklaacreppi

 
piirakka, josta just nyt en muista mitä sisälsi :D

 
vadelmatuorejuustohyytelö/hyydyke

  
vadelmamascarponevaahto

 
sorbetti, raikas maultaan, sisällön tästäkin saatte myöhemmin :D
Oli ihan sairaan hyviä kaikki. Namskis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...