perjantai 26. maaliskuuta 2010

Back in business.

Elikäs juu.. :D Tässä taas pikkuinen tovi vierähtänyt. Pahoitteluni!
Eli viimeviikolta jäi käsittelemättä toinen keittiöpäivä, Gastromessut, minun syntymäpäiväni(!!!) sekä ensimmäinen aamuvuoro vara-avun kautta!

Voisin aloittaa Gastroilusta. Oli todella antoisat messut! Ihan kaikkea tuli maistettua ja tajuttua, miten hiton montaa eri sorttia makuja voi jäätelöihin keksiä :D Tiedossa siis saattaa olla jännittävä jäätelökesä ;) Kaikkea oli basilikasta mojitoon! Ja esillelaittoon sai vinkkejä vintriinien annoksista ja Fransmanni-ravintoloiden välisestä kilpailusta ihan konkreettisesti. Myöskin oli kiva huomata, että vaikka on "vain" opiskelija, ei näytteilleasettajien asenteissa meitä kohtaan ollut vikaa, vaan ihan innostuneesti myös meille selvitti asioita! Harmi, että jotkut meidän ryhmästä koki tällästä. Pitää myös mainita, että Lore pyöritti mulle mango- ja päärynäjätskipallot! :D nomnom.

Noh, Gastromessuilla siis käytiin 19.3. jolloin minä täytin ne huimat 24vuotta. Ei kyllä tunnu mitenkään erikoiselta. Sama vanha ullapulla olen edelleen :D Perjantainahan en juhlimaan päässyt, kun lauantaina oli edessä herätys jo viiden aikaan. Ja suuntailu aamuvuoroon erääseen K-markettiin. Vähän jännitin tietty kun eka vuoro, mutta ihan turhaan. Sama nainen oli vastassa, jonka tapasin harjoitteluvuorossa! Päivä alkoi tupakkakaapin täytöllä ja kassalla .. Päivä meni tosi nopeeta ja asiakkaatkin oli iloisia! :D
 Siitä sitte suuntailin kaverille kera kuoharipullon tai pari. Ja tuliha se "mä oon humalassa, missä sä oot?!??!!!"-efektikin koettua :D Sunnuntai menikin ihan nukuksissa, kun lauantaina oli siihe 5 aikaa herännyt ja sunnuntaiaamuna 5 nukkumaan.. hupsista. :P

Ja se keittiöpäivä ulkofileillä mentiin. Meidän ryhmä teki perinteiset lehtipihvit, hovimestarin voi, punaviinikastike, tikkuperunat sekä keitettyä kukka- ja parsakaalia.

 meidän annos.

 ***

 ***

 ***

 ***

 sipulipihvi

 ***

 pikkasen oli tota ruokapuolta sitten..













sapuskaa riitti ja oli maha täysi.. :D
Tässä tärkeimmät viimeviikolta.
Huomenna käsittelen tämän viikon ja koitan olla täsmällisempi postauksien kanssa täst edes! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...