keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Dam, di di dam...

Tänään oli keittiöpäivä taas kivasti! Jos eilen hommattiin puffin parissa, niin tänään työstettiin fisua. Oli taas aivan ylimaukkaita ruokia ja toivottavasti tämän kertainen kuvasarja edes vähän valaisee teitä.
Meidän ryhmän menu oli tänään:
hiillostettua siikaa, valkosipuliperunamuusia, muhennettua porkkanaa sekä tuoresalaatti. Jälkiruoaksi teimme tarte tatinia.
Nauttikaa!!


 
Hiillostettua siikaa, valkosipuliperunamuusia, muhennettua porkkanaa sekä tuoresalaatti

  
Kuhaa, siitakesienikastike, tilliperunat ja ahvenen mätiä

 
Savustettua lohta, lime-valkosipulikermaviilikastike, muhennettua perunaa sekä muhennettua punajuurta

 
Aurajuustobroileria, aurajuustokastike, perunavuoka sekä pinjansiemenpinaattia

 
Loimutettua nieriää, beurre rouge-kastike, tilliperunamuusia ja parsaa

 
Haudutettua kuhaa, beurre blanc- kastike, duchesseperunaa sekä uunikasviksia

 
Grillattua lohta, hollandaise-kastike, uuniperunamuusia tillivoilla sekä punajuuriratatouille

 
Suklaamarkiisia ja vaniljakermavaahtoa

 
Pannacotta ja mangososetta

 
Suklaadipatut tuulihatut

 
Suklaamarkiisit (isommissa paloissa lisäksi valkuaisvaahto)

 
Suklaatäytetyt tuulihatut

 
Marianne-suklaamoussekakku

 
Tarte tatin

 
Suklaamousse

 
Appelsiinikohokas
Huomenna sitte teoriaa.. melko kuivakasta. Mutta kohtapa onkin jo viikonloppu.. TAAS! :D

o.o

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavan upeita annoksia! =) Näyttävät erityisen herkullisilta. Annoksista miun suosikki oli tuo loimutettu nieriä. Oikeaa herkkuruokaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Onnistuttii koko porukka kyllä niin näön kuin maunkin puolesta! ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...