perjantai 5. maaliskuuta 2010

Bonjour!

Tänään aivan hullua sykkimistä!

Aamulla heräsin 7:38 ja koulu alkoi 8:00 .. noh, kuteet niskaan, beroccaa lasillinen ja menoksi. 20 min myöhästyin.. Kärsittiin neljää tuntia Elisaa ja salitoimintoja. Argh, niin hitaasti kulki tunnit, eikä juurikaan mitään jäänyt päähän. Miten joku voi olla niin kuivakas! Seuraavaksi jatkuu ranskankielellä. Sentään jotain kiinnostavaa..
Koululta seuraava etappi on työnantajan luona ja suoritan ikärajapassin. Harjoitustestissä meni vain yksi väärin, joten eiköhän se aika piis of keik oo ;)
Siitä suuntailen pikaisesti kotona käymään ja viideksi takasin keskustaan ja vapaaehtoistyön koulutukseen.. Kotona siis 21.00 jälkeen. Oh my. Ja se jatkuu huomenissa 10-17. Tosin pitää kysyä jos voin lähteä ajoissa pois, kun meidät ois kutsuttu enon luokse kylään. Palasivat New Yorkista lomalta ja sunnuntaina hän lähtee takaisin Kosovoon. Haluaisin minäkin hänet nähdä sitte, ku tiiä koska hän tulee taas vai tuleeko ennen komennuksen loppua.
Sunnuntaina aion nauttia viikon ainoasta vapaapäivästä. Voisin ehkä mennä elokuviin, jos siellä menis joku kiva pätkä.. Suosituksia otan vastaan ;)

Jeps. Eilisestä sen verran, että oli kiva päivä. Kävin kummipoikaa taas katsomassa ja ihastuttava hymypoika siellä oli <3. Ja herkkuja toki sai maistella. Tiia oli tehnyt hyvää kakkua. Nams.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...