maanantai 15. maaliskuuta 2010

Joo, se oli vaan läppä.... (?)

Tässä taasen tovi vierähtänyt viime postauksesta! Eipä anneta sen häiritä elämäämme.

Viime tiistaina tosiaan oli kassaharjottelu iltavuorossa. Meni tosi hyvin. Ei vaatinut kassakone mitään Amerikan temppuja totellakseen minua. :) Nyt sitte 20.3. on ensimmäinen virallinen vuoro samassa kaupassa!
Keskiviikkona tehtiin sisäelimistä (munuaiset, maksa, sydän, kieli, veri ja kateenkorva) ruokia. Oli aikamoisen ällöttävää. :D Edelleen sitä mieltä, ettei noista kuin maksa sovellu ihmisen ruoaksi. Ja sekin jauhemaksapihveinä tai maksalaatikkona. Kiitos nam.
Torstaina sitte oli tutor-koulutus Kakskerran Heinänokassa ja päivä oli tosi kiva! :) Tutustumisleikkejä ja kaikkee muuta! :)

Viikonlopusta sen verran, että perjantai meni himassa tylsistyen.. Pitää kyllä myöntää, että vähän jopa angstasin :D Lauantai oli parempi. Käytiin äidin kanssa Skanssissa ja hän sponssasi mulle uudet ihanat kengät! :) Piti nähä kaks kaveria, mutta molemmat peruutti, joten varasin itselleni liput 23.15 näytökseen Alice In Wonderland. Ihastuin ikihyviksi! <3
Niin ja taas puhelinherätys puoli seitsemän sunnuntaiaamuna.. Toinen ihan pirteänä hölöttämässä ja minä unisena ees muista kunnolla mitä kaikkee puhuttiin :D <3

Nyt meillä on laskentaa, en ollut perjantaina ekoilla tunneilla, joten olen aivan pihalla mitä pitäisi tehdä, opettaja ei oo paikalla eikä mulla oo tota tehtävämonistetta :D Noh, ehkäpä joku kertoo?

Perjantain Gastro-messuja odotellessa ja omaa ikääntymistäni ja työvuoroa. Lauantaina sitte juhlis vähän ;)
Niin ja pitää kuulemma käydä mamman ja pappan luona tällä viikolla kun eilen mamma unohti antaa paketin, jonka tätini mulle jättäny viimereissullaan synttärilahjaksi! :)

Päivitystä.. Eli ruokakuvia sisäelimistä!

 broiskun maksat paistuu kivasti
 
 Caesarsalaatti kerra broiskun maksan

 annokset sisältää kieltä keskimmäisessä, oikeanpuoleisessa on kateenkorvat paneroituna ja tuost vasemmast en muista, veikkaisin munuaista.

jauhemaksapihviä (nam) ja joku.. :D

 etualalla veriletut..

 Päivän paras eli Mangojäädyke <3

kettukuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...