lauantai 23. lokakuuta 2010

Valkosuklaa-nougatmoussekakku lopputulos

Päädyin lopulta karpalokiilteeseen, jota jatkoin Funlight vadelmamehulla.

Kiille:

4 liivatelehteä
2dl karpalohyytelöä
n. 1dl  Funlight vadelmamehua laimennetua mutta vahvan makuista

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Kiehauta karpalohyytelö ja mehu.
Sekoita liivatteet nesteeseen ja jäähdytä hetki kylmävesihauteessa.
Kaada kakun päälle ja anna hyytyä n. 4tuntia.

Koristella voi spritsauksin tai sokeri-/mantelimassa koristeilla. Mitä vain keksii!
Itse löysin kaapista aiemmin väsäämiäni sokerimassakukkia.

Tälläistä sain aikaan:

 


Maku on mitä mainioin, mutta ulkonäkö taas.. En mä tietenkää tajunnu et mehussa olevat kuplat hyytyy myös :D Moussen olisi pitänyt olla tasaisemmin, jäänyt korkeampi kohta, niin ei senkään puolesta onnistunut. Noh, ens kerralla taas viisaampi! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...