sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Kotoista arkiruokaa

Hunaja-glaseerattuja kasviksia & tomaattinen jauhelihakastike:

400g jauhelihaa
1 tlk tomaattimurskaa
~ 0,5dl vettä
suolaa
mustapippuria
timjamia

vihannekset yhteen annokseen:
~150g wok-vihanneksia
suolaa
2-3rkl hunajaa

(määrät noin määriä, sillä tein mutu-menetelmällä)

Ruskista jauhelihat, sekoita joukkoon tomaattimurska ja vähän vettä.
Mausta timjamilla, suolalla ja pippurilla.
Kuullota vihanneksia (itse käytin pakastealtaan WOK-vihanneksia) rasvassa, kunnes ne ovat aldente*, mausta ripauksella suolaa.
Valuta päälle 2-3rkl juoksevaa hunajaa, pyöräytä muutaman kerran, jotta vihannekset ovat kauttaaltaan kiiltäviä.
Laita tarjolle tai kokoa lautasille valmiit annokset.
Sopii myös karppaajille, jättää vain hunajan pois jos sitä pelkää.





Tämä oli terapiaa, ennen ruoanlaittoa tuntui kuin tukehtuisin ja maailma kaatuisi päälle.

*pehmeitä, mutta purtavia "hampaissa tuntuvia"

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...