tiistai 27. huhtikuuta 2010

..then he let's you down...

HEi taas. :D
Tarkastelin tuossa ja tajusin et viime kerrasta taaaas viikko. Mihin tää aika katoaa tästä välistä?
Enivei, aika täyteläistä ollut. Viikonpäivät työharjottelussa ja lauantai sekä sunnuntai olin kassalla viihdyttämässä asiakkaita, sunnuntaina kevyet 10h. Lovely..or not. Meni sekin aurinkopäivä sivu suun.. Nooh, toivotaa et kesäst tulee lämmin ni pääsisin mäkin nauttiin tuosta auringosta. :)
Niin, ja yritän tässä kuolettaa höpsähdystäni. Tälläset kortit taas tunteitten ja ihmissuhdesaralla jaettiin. Ihmettelen vaan, et se näinkin kipeetä teki, vaikka jotenkin osasin odottaa vastauksen kysymykseeni olevan negatiivissävytteinen.< /3. step by step.

Toiseksi viimeinen viikko harjottelua. WAT? Ja huomenna tulee opettaja paikan päälle ja käydään arviointikeskustelu. Voi shit. Mielestäni oon hyvin pärjännyt, mut ainahan se on pelko persiissä, kuten mammani tapaa sanoa. Noh, enköhän minä kunnialla selviä! Pitäkää peukkuja, jookos! :)

Eilen pääsin tekemään alusta loppuun omakätisesti mokkapaloja ja toki TAAS omakin suu makeeks oli saatava ja tein tänään kotikeittiössäni.
Ohje kaivettiin netistä ja 1 GN-pakillinen tulee tällä ohjeella:

8 munaa
5dl sokeria
300g voita tai margariinia sulatettuna
4dl maitoa
4tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
1 l vehnäjauhoja
0,9dl kaakaojauhetta (1dl laitoin)

Perus setti, vatkataan kuohkeaksi vaahdoksi munat ja sokeri, sitte kuivat aineet sekotettuna joukkoon, kevyen vatkauksen kera, maito ja voi sekaan.. Ja ei muuta kun uuniin!

Kuorrute tehtiin tällä ohjeella:

625g tomusokeria (laitoin 1 pkt = 500g)
4tl kaakaojauhetta
4tl vaniljasokeria
100g sulatettua voita tai margariinia
1,5dl vahvaa kahvia (otin tuolla automaatista espressoa automaatista, aika tarkkaa 5 rkl )

sekoitetaan ainekset ja nopeasti jäähtyneen levyn päälle, nonparelleja ja eiku syömään!
Kotona tein puolikkaan kummastakin. Kuorrutteen kanssa kävi vähän niin ja näin, et jäi vähä löysäks ku sekoilin jotain.. Mut eiköhä se tyypeille maistu ;)

Tuli mieleen ihan lapsuuden synttärit, aina halusin et tehään mokkapaloja. :D ehkä syynä myös se, että minä sain kunnian nuolla kulhon ja nuolijan <3 :D

t. herkkuperse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...