tiistai 20. huhtikuuta 2010

Taivalsin läpi tuiskun ja tuhkan.

Eli tässä välissä on satanut räntää ja taivaalla tuhkaa leijaillut. Ihmiset jumissa ulkomailla. Kun edes pääsis ulkomaille. Voi sentää.

Viime viikko oli täynnä kaikkee kivaa.. Työharjottelua ja viikonloppuna lauantaina oli kaverin synttärit.. Pitkästä aikaa Turun yöelämässä, oli hauskaa!! Ensin Shamrockissa syömässä ja sitte baariin. Porukkaa oli tosi kivasti ja uusia tuttavuuksia tuli tehtyä! :) Töissäki tuli oltuu, perjantaina suoraan työharjottelusta iltavuoroo.. puol ykstoista illal kotona.. sit viideltä ylös ja takas töihi... Omnom, ku väsytti. Hyh. Mut päikkäreitte voimalla jaksoin illalla!
Perjantaina työharjottelussa koristeltiin kakkuja.

Mun kakku:





















Mun kakun kuorrutus lähempää.

Tänään mä väänsin gluteenittoman kääretortun.
Lounaan (tämänpäivän) jälkiruoaksi tein appelsiiniriisiä. Appelsiineja, riisiä ja kermavaahtoa sekä vaniljasokeria ja sokeria. 

Maailman helpoin gluteenittoman kääretortun/täytekakun/jne pohjan ohje:

6 munaa
2,25 dl sokeria
2,25 dl perunajauhoja
1,5 tl leivinjauhetta

vaahdotetaan muna ja sokeri kuohkeaksi valkoiseksi vaahdoksi, sen jälkeen sihdataan perunajauho-leivinjauhesekoitus joukkoon ja eikun pellille ja uuniin.

Itse varioin ohjetta ja pistin täällä kotona:

















4 munaa
1,5 dl sokeria
1,5 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

Pinnasta tuli kauniin kullanruskea kun laitoin asteita 200 celsiusta ja 10minuuttia. Väliin pistin omenahilloa ja mansikkahilloa.. en laittanut kuin keskeltä hillot päällekäin eli toisessa reunassa omenaa ja toisessa mansikkaa ja keskellä sekaisin.. Nyt mietin et mitäs sitä vielä tekis :D Vaikka unettaa kyllä. Enkä jaksais enää tiskata :D

Eilen olin Kaarinassa palvelutiskillä aamuvuorossa. Oli tosi kivaa ja päivä meni nopeasti. Torstaina uusiks.. Ja joo, päätin että pidän vapaavkolopun. Noh, enköhän mä kuitenki mee la ja su Naantaliin töihin. :D
Jännää.

Niin ja tein mä viime viikolla eräs päivä pannukakkuakin!!














namskis. olipas jälkkärintäyteinen postaus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...