maanantai 27. syyskuuta 2010

Ananas-porkkanakakku

Tämän näköisen ananas-porkkanakakun sain aikaan. Pakkaseen päätyi, sillä ihan lähipäivinä ei ole tiedossa, että olis joku tulossa kylään. Onpahan sitten valmiina, kun joku tänne asti porhaltaa.

Ananas-porkkanakakku:

~ 3 kananmunaa
~ vehnäjauhoja
~ sokeria
~ vaniljasokeria
~ kanelia
~ öljyä / sulatettua rasvaa 1desin verran
~ porkkanoita
~ 1 purkki ananasmurskaa
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna-rasva/öljyseos. Sekoita hyvin, tasaseksi massaksi. Lisää vielä porkkanat ja ananasmurska. Kaada massa voideltuun ja murskatuilla maissihiutalella vuorattuun kakkuvuokaan. Paista 20-25min.
Itse käytin Städterin irtopohjavuokaa kuvioidulla (tästä isompaa mallia) pohjalla. Halusin, että kakku on vähän ohuempi, joten valitsin ison vuoan. Kuten täytekakut, tämäkin irtosi vuoasta kuin unelma, kun korppujauhoilla tuppaa välillä tarttua kiinni. Kakku näytti ja tuntui mehukkaalta. En pidä kuivista, kitalakeen tarttuvista känttynöistä.

 Pöllörätti ja pieni silikoniruusukakkuvuoka tarttuivat MegaSaleOutletista käteeni lauantaina!! Pöllöt on ihania<3 Ja tuo on vielä konepestävä! Love it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...