maanantai 6. syyskuuta 2010

Kakkupäivän kakku!

Noniin, vihdoin ehkä jo odotettukin paljastus.. Minkälaisen luomuksen kyhäsin Hello Kitty kuvan ympärille! ;)

 Tässä tämä viimeistelyineen. Rusetin ja pilven reunoihin sekä kukkien keskustaan käytin Wiltonin kimallegeeliä. Vähän pursotukset on taas mitä on ja rakoilevat. Täytteenä on vadelmamousse (sellanen valmishässäkkä, lisää vain maito) sekä pakastevadelmia. Pursotuksiin käytin Valion mansikkakermaa, jota vahvistin maustamattomalla maitorahkalla. Kuvaa siirtäessäni kakun päälle kävi köpelösti ja kuva murtui kauniisti kahtia keskeltä.
Maistui hyvältä ja loput lähti synttärisankarin kotiin. Saavat huomenna virallisena päivänä kotiväen kera syödä loppuun. Ja lupasin tehdä lauantain illanviettoon toisen samankokoisen, mutta täytteeksi toivottiin suklaista. Teen erilaisen kuvan ja toivottavasti sen sitten saan ehjänä siirrettyä kakun päälle!

Maistuvaa synttäriä beijbe! ;) <3

ps. Kumman hyvin Eino nukkui päiväunet, niin sain rauhassa touhuta tämän kimpussa...

2 kommenttia:

  1. Kylläpäs bloggeri jumittaa, saa nähdä tuleeko kommentti läpi...

    Mutta piti sanomani jotta siitä ne marsipaanimaalailutaitelut lähtee, rohkeasti vaan lisää harjoittelemaan! :) Mallikuvat on käteviä.

    VastaaPoista
  2. Juu, onneksi tässä jos mitä pientä kakunarvoista tapahtumaa, niin pääsee harjoittelemaan, Lisää värejäkin sitten tarvitsis =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...