Tänään on 25-vuotissyntymäpäiväni.
Sen kunniaksi olen kutsunut ihmisiä kylään ja tottakai tarjoan
kahta erilaista kakkua.
Tässä on toinen.
Jos et koe olevasi yhtä laiska kuin minä, voit hyvin tehdä mousset alusta loppuun itse.
Käytin valmismousseja.
Pohja on aikaisemmin leipomani ananasporkkanakakku, jonka pakastin.
Ohje löytyy klikkaamalla tästä. Leikkasin veitsellä tasaiseksi ja täytin keskustan.
Kuningatarmousse, kermavaahtoa vatkattuna ja pari liivakkoa, sillä tein veteen eikä se sitte toiminutkaa yhtä hyvin kuin maidolla.
Valkosuklaa-nougatmousse, molemmat pussit.
Tein kakun päivää ennen tarjoamista, jotta varmasti hyytyy.
Kiilteessä
3 liivatetta, 3rkl vettä
2 purkkia mangoyllätys sosetta + 1 purkki hedelmäseiskaa
mustaa pastaväriä
Laita liivakot likoamaan kylmään veteen.
Sekoita soseet ja musta väri.
Liuota liivakot 3rkl kuumaa vettä, anna hetki jäähtyä ja sekoita soseen sekaan.
Anna jäähtyä ja levitä kakun päälle.
Laita jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.
Kiille kannattaa tehdä tarjoilupäivänä, mutta tarpeeksi ajoissa, jotta se hyytyy kunnolla.
Kakun halkaisija on 24cm.
Ruusu on marsipaania, kukat ovat vaniljanmakuista kaulintamassaa
helmiäiskimalletta Modernosta
dr.oetkerin pehmeitä kultaisia palloja
kerrokset
upeat kakut oli taas tyttäreni tehnyt, NOM NOM!!
VastaaPoistaTodella nätti kakku, ja ohje kuulostaa herkulliselta :)
VastaaPoistaPALJON ONNEA =)
VastaaPoistaps. ihana kakku
Toivoo: slysi ;)