lauantai 19. maaliskuuta 2011

moussekakku

Tänään on 25-vuotissyntymäpäiväni. 
Sen kunniaksi olen kutsunut ihmisiä kylään ja tottakai tarjoan 
kahta erilaista kakkua.
Tässä on toinen.


 Jos et koe olevasi yhtä laiska kuin minä, voit hyvin tehdä mousset alusta loppuun itse.
Käytin valmismousseja.

Pohja on aikaisemmin leipomani ananasporkkanakakku, jonka pakastin.
Ohje löytyy klikkaamalla tästä. Leikkasin veitsellä tasaiseksi ja täytin keskustan.

Kuningatarmousse, kermavaahtoa vatkattuna ja pari liivakkoa, sillä tein veteen eikä se sitte toiminutkaa yhtä hyvin kuin maidolla.

Valkosuklaa-nougatmousse, molemmat pussit. 

Tein kakun päivää ennen tarjoamista, jotta varmasti hyytyy.

Kiilteessä 
3 liivatetta, 3rkl vettä
2 purkkia mangoyllätys sosetta + 1 purkki hedelmäseiskaa
mustaa pastaväriä

Laita liivakot likoamaan kylmään veteen.
Sekoita soseet ja musta väri.
Liuota liivakot 3rkl kuumaa vettä, anna hetki jäähtyä ja sekoita soseen sekaan.
Anna jäähtyä ja levitä kakun päälle.
Laita jääkaappiin hyytymään pariksi tunniksi.

Kiille kannattaa tehdä tarjoilupäivänä, mutta tarpeeksi ajoissa, jotta se hyytyy kunnolla.

Kakun halkaisija on 24cm.


Ruusu on marsipaania, kukat ovat vaniljanmakuista kaulintamassaa
helmiäiskimalletta Modernosta
dr.oetkerin pehmeitä kultaisia palloja

 kerrokset
 

3 kommenttia:

  1. upeat kakut oli taas tyttäreni tehnyt, NOM NOM!!

    VastaaPoista
  2. Todella nätti kakku, ja ohje kuulostaa herkulliselta :)

    VastaaPoista
  3. PALJON ONNEA =)

    ps. ihana kakku


    Toivoo: slysi ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...