Tarvitset
kukkakaalia
perunaa
3 rkl voita
6 rkl vehnäjauhoja
ruokakermaa
vettä
koskenlaskijaa
juustoa
suolaa
pippuria
Laita kukkakaalit ja perunat kiehumaan.
Tee juustokastike.
Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon jauhot. Lisää kokoajan sekoittaen ruokakerma ja vesi. Keitä kokoon seosta ja sulata joukkoon koskenlasika ja juustoraaste. Mausta.
Kun perunat ja kukkakaalit ovat puolikypsiä, kaada vesi pois ja laita vuokaan. Valuta päälle kastike tasaisesti. Paista melko ylhäällä n. 200 asteessa, 10-15min.
En omi ohjetta, muistan vain, että olen sitäkin muokannut kaappini tarpeisiin soveltuvaksi!
Sopii karppaajille, kun korvaa jauhot soijajauholla tmv.!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! :)