sunnuntai 29. elokuuta 2010

Sunnuntaileipuri

Sunnuntaikakku on tekaistu, kuten eilen lupasin ja teille sen tässä tarjoilen!! Olkaa hyvät.

Kakkupohja on ihan perus kolmen munan pohja eli lasiin kolme munaa, saman verran sokeria -> vaahdoksi. Vehnäjauhoja yhtä paljon kuin sokeria ja munaa sekä leivinjauhetta 1,5 tl. Tein tarkoituksella liian isoon suorakulmaiseen vuokaan, että voin vaan puolittaa ja pistää päällekkäin, ettei tartte pelleillä enempää.. :D

Täyteeseen laitoin n. puol litraa vadelmia, vajaa 2dl turkkilaista jogurttia (maustamaton), vajaan puol desiä Valion Vanilla vaniljakastiketta, Dr. Oetkerin aito vaniljasokeria sekä sokeria heitin ihan mututuntumalla, että sai sopivan balanssin vadelmien hapokkuuden ja makeuden välille. Onnistuin aika hyvin. Koska täyte näin on aikamoisen löysää, hyydytin sen käyttämällä liivatetta, 2 levyä sulatin lämpimään sokeriveteen.
Lisäksi laitoin kermavaahtoa väliin.

Päälle pistin ihan vaan kermavaahtoa. Vaaleammat siniset kukat on valkoisen sokerimassan (tätä) ja sinisen marsipaanin sekoitusta. Tummat ihan pelkää sinistä marsipaania. Keltainen keskusta on tätä Wiltonin koristelugeeliä. Muotteina oli nämä Wiltonin 5-lehtinen kukkamuottisetti. Lehdet tein tästä setistä löytyvällä rusunlehtimuotilla. Lehdissä käytin dr. oetkerin vihreää koristelugeeliä ja vihreäksi värjättyä taloussokeria.

Täyte 
Kakku täytettynä

Sunnuntaikakku koko komeudessaan.

!!huomaa kauniit pursotukset!! testailua vaan. :D
Koristeet
















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...