maanantai 30. elokuuta 2010

Mustavalkomaanantai

#38 Jokaisesta huushollista löytynee jokin joutavanpäiväinen kapistus; sellainen esine tai käyttötavara, joka on ehkä saatu lahjaksi tai perinnöksi - tai joka on jopa itse tullut hankittua, mutta jolla ei kuitenkaan ehkä koskaan ole ollut mitään käyttöä. Katsasta myös muiden turhuudet!

Tässä siis oma turhakkeeni, puhelinluettelo.
Helpommin sitä nykyään soittaa numeropalveluun tai katsoo numeron netistä, kuin kaivaa pölyttyneen puhelinluettelon jostain kirjahyllyn perältä. Ja kuitenkin olen säästänyt sen..

4 kommenttia:

  1. Ei mikään turhuus vaan monikäyttöinen paperivarasto, vaikka esim. sytykkeenä!

    VastaaPoista
  2. Kanssasi täysin samaa mieltä. Puhelinluettelo on aivan turha. Paksukin se on turhaan sitä varten puita on kaadettu. Meiltä se menee avaamattomana roskiin.
    Toivon, että se loppuu.

    VastaaPoista
  3. Savu, muuten ihan hyvä mutta en mä täällä kerrostalokaksiossa viitsi mitää notskia sytyttää ;)

    arleena, en edes tiedä miks oon säästänyt ton.. ja roskiin se lensi tän kuvauksen jälkeen!

    VastaaPoista
  4. No tämä alkaa kyllä olla kans niin turha, niin turha nykyisin... Itsellekin noita on kuitenkin jo useampi kertynyt, ajatuksella että jospa sitä nyt kuitenkin johonkin tarvii...

    Ja onhan sitä tarvinnutkin välillä, mutta silloin en sitten ole omaani löytänyt, tai jos olen luettelon löytänytkin, niin en ole löytänyt hakemaani numeroa, en sitten millään! :( - Terveyskeskuksien numerotkin kun taitavat nykyisin olla jotain valtionsalaisuuksia...

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...