tiistai 15. kesäkuuta 2010

Hello. How are you?

Nyt on reseptit ja muut valmiit ristiäiskakkuja varten, enää puuttuu testikakkujen teko ja koristeiden väkertäminen. Täytteeksi tulee aiemmin työharjoittelussa tekemäni hääkakun täyte mustaherukasta ja toiseen sama ohje, mutta sitruunamehulla ja mangolla. Täytteen ohje löytyy täältä Pirkka.fi.
Poikakin on kovasti kasvanut. Syntymäpainohan oli sen 2790g ja pituutta oli 51cm. Neuvolassa käytiin 9.6. ja painoa oli jo 4,1kg ja pituuttakin 54cm :) < 3

Poika pääsi myös ekalle reissulleen. Käytiin Linnanmäellä 10. päivä ja oli hauskaa piiitkästä aikaa :D Kirnu oli ehkä maailman kamalin laite. Never again, muuten oli kyl hyvii laitteit ja se 4Dkino oli hauska :P Poika nukku melkeen koko ajan, välil heräs syömään ja takastulo matkasta oli viimiset 20km hereillä. :)
Muuten hän nukkuu tosi hyvin yöt, herää about 2 kertaa vaan syömään. 1.6. tuli eka hymy ja sen jälkee muutama lisää. On hän ihana < 3 En vaihtais päivääkään.


Huomenna katselemaan vaunuja ja perjantaina kun tulee rahaa käyn sitte ostamassa parhaimmat :P

2 kommenttia:

  1. Nopeesti se vaavi kasvaa :) onks teillä muuten sujunu kaikki hyvin? :)

    VastaaPoista
  2. Niinhän tuo kasvaa :)
    Muuten on myös kaikki hyvin sujunut! Ei oo mitään tauteja iskenyt vielä ja sillain perustyytyväinen lapsonen on. tietty välillä vähän levoton on, mutta aika nopeesti sitte rauhottuukin. ja yöt tosiaan nukutaan, välillä vaa syödään :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...