Parhaiten onnistunut pohja IKINÄ. Sain siististi halkaistuakin! |
Tein myös kunnon marmeladia, saatuani agar agarin kotiin asti. Onnistu tosi hyvin. Ohjeen bongasin Turun Sanomien lauantain Extra-liitteestä.
15g agar agaria (apteekista)
7dl sokeria
6 dl vettä
1,5 dl omenasosetta (vauvansosekin käy)
1 tl sitruunahappoa (apteekista)
elintarvikeväriä
Sekoita agar agar veteen ja kuumenna apteekin ohjeiden mukaisesti. Sekoita sulaaneeseen agar agariin sokeri ja keitä miedolla lämmöllä 45 minuuttia, välillä sekoittaen. Jäähdytä haaleaksi ja lisää sitruunahappo ja sose. Kaada laakeaan astiaan ja anna jäähtyä. Leikkaa muotilla makeisia tai veitsellä neliöitä ja kierittele ne sokerissa.
Rämmäleet on omenanpaloja :D |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! :)